Dynasty Motors logo

Dynasty Motors, especialistes en la conservació de vehicles clàssics i exòtics.

 

Jaguar e-type

A les ordres del Dr. Miquel Gimeno Fabra, catedràtic a la Universitat de Nottingham, treballa un grup de professionals multidisciplinars que comparteixen la mateixa passió, l’automoció.

Dynasty Motors compte amb una dilatada experiència en el món de la competició, la restauració, la modernització y l’electrificació de vehicles. A Dynasty Motors ens centrem principalment en la conservació i pupil·latge de tota classe de vehicles, a més a més estem preparats per dur a terme projectes d’una alta exigència tècnica.

La nostre missió és la d’oferir solucions integrals per tota classe de projectes automobilístics, ja siguin gestions de compra-venta i transport, restauracions a especificació original o customitzacions a mida.

A Dynasty Motors entenem l’automoció com un art total, on màquina i persona s’uneixen i afinen acord, desafiant tots els sentits disponibles.

 

   VALORS:

 

CONSERVACIÓ Y MODERNITZACIÓ

 

Cada vehicle que passa per les nostres intal·lacions explica una història i té el seu caràcter únic ben definit. És per això que la nostre passió es centra en conservar, mantenir i fins i tot modernitzar de la manera menys invasiva possible aquestes obres d’art.

 

EXCEL·LÈNCIA Y EXIGÈNCIA

 

Amb gran experiència en el món de la competició, no entenem una altre forma de treballar que no sigui amb el màxim rendiment i exigència. La transparència també és un dels nostres valors més forts, creient en la comunicació constant amb els nostres clients.

 

          NIVELL Y           EFICIÈNCIA

 

Ens enorgulleix pensar que oferim un nivell tècnic alt, ja sigui en restauracions completes com en el solucionat de problemes electromecànics. L’atenció al detall i l’eficiència en oferir resultats és la nostre màxima prioritat.


 

      DIRECCIÓ
 
  • 43800 Valls, Tarragona                             

 
  • dynastymotorsvalls@gmail.com
 
 

      SEGUEIX-NOS