Experiències

 

Dynasty Motors Meeting Point

 

MEETING POINT

Oferim un espai reservat per fer servir com a punt de trobada o reunió si lo que desitja és intimitat en les seves quedades i disposar de tots els recursos necessaris per estacionar i examinar en detall els seus vehicles. Això li permet tenir sempre a mà un espai de treball, una sala de reunions o un bar amb equip multimèdia i refrigeris. A les nostres instal.lacions estaran cuidats i exempts de mirades indiscretes.

Siurana

 

RUTES SENSORIALS

Dynasty Motors facilita tota la gestió d’esdeveniments relacionats amb el motor. Des de rutes més lleugeres amb tasts gastronòmics i de vins, rutes de carretera per paratges idíl.lics, fins a esdeveniments personalitzats.

La transparència, la qualitat i l'atenció al detall faran de Dynasty Motors la seva referència per gaudir del seu “Youngtimer & Oldtimer”.

Dynasty Motors Restauración

 

ASSESSORAMENT TÈCNIC EN PROJECTES DE RESTAURACIÓ

Disposem d’una amplia experiència en tota classe de projectes de restauració de vehicles de petita i gran envergadura. Si necessita assessorament i orientació per dur a terme el seu projecte no dubti en contactar amb nosaltres, l’ajudarem a prendre les decisions i passos adequats en la direcció correcte per que vostè gaudeixi de les millors condicions per arribar a bon port en el seu projecte.

 

Productos vehículos

 

GAMA DE PRODUCTES DE NETEJA Y DETAILING

Donada la naturalesa del nostre negoci sempre treballem amb proveïdors amb el mateix nivell d’alt rendiment i eficiència que nosaltres. És per això que també oferim una amplia gama de productes de neteja, detailing i tractament de la pintura perquè el seu vehicle llueixi en perfectes condicions.


 

     DIRECCIÓ  

 

  • 43800 Valls, Tarragona                                    

 

  • dynastymotorsvalls@gmail.com

 

      SEGUEIX-NOS